Руското командване е все по-разочаровано от бавната скорост, с която военните

...
Руското командване е все по-разочаровано от бавната скорост, с която военните
Коментари Харесай

САЩ: Планът на Путин за светкавично превземане на Украйна се провали

Руското командване е все по-разочаровано от бавната скорост, с която военните подразделения напредват в Украйна и от почналите логистични проблеми, разгласи върховен представител на американската войска, представен от Би Би Си.

Изглежда Москва не е снабдила своите войски с нужното количество гориво и вследствие на това командирите са били принудени да поправят проектите си, споделя чиновникът. 

Видеоклипове в обществените мрежи от през днешния ден, демонстрират съветски танкове, спрели на разнообразни места из Украйна поради липса на гориво.

В един от тях, който Би Би Си е съумял да локализира мястото посредством геолокация като шосе покрай Суми в Източна Украйна мъж приближава с автомобила си до един от спрелите танкове и ги пита дали има щета. А съветските танкисти му дават отговор, че няма гориво. След което мъжът през смях им предлага да се върнат в Русия. По-нататък по пътя има и други спрели тежки верижни машини на съветската войска. От диалога се схваща, че никой във военната колона, не знае накъде тъкмо отиват.  
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР